Näytetään tulokset 1–24 / 216

Naisten takit netistä Suomen mielenkiintoisimmasta naisten takkien valikoimasta

Suomalaisen Aukia.fi verkkokaupan ja Aukia vaatemyymälöiden naisten takkien valikoimissa yhdistyvät sekä takkien käytännöllisyys että trendien mukainen tyyli. Valikoimastamme löytyy varmuudella juuri sinulle sopiva takki lukuisten eri mallien ja materiaalien joukosta – vuodenajasta, säästä tai sesongista riippumatta. Olemme myyneet naisten takkeja ja jo vuodesta 1956 lähtien.

Naisten takkien monipuolisesta valikoimasta löytyy takki joka säähän ja sesonkiin

Verkkokaupastamme löydät ajankohtaisimmat naisten takit suosituimmilta vaatemerkeiltä. Naisten takkien valikoimamme kattaa tyylit sporttisemmista takeista juhlavampiin malleihin ja sesongit keväästä talveen. Takkityyleistä löydät mm. kevään trenssit, tikkitakit, farkkutakit ja nahkatakit, sekä talven tyylikkäät villakangastakit, lämpimät untuvatakit ja mukavat toppatakit.

Naisten takkimerkkien suosituimmat takit

Haluamme tarjota tyylitietoisille naisille vain laadukkaimmat ja parhaat pohjoismaiset ja kansainväliset merkit.

Verkkokaupan ja myymälöidemme valikoimista löydät naisten kevättakit, syystakit ja talvitakit mm. seuraavilta naisten takkimerkeiltä: Canada Goose, Peak Performance, EspritMarimekko, Makia, Parajumpers, Samsoe&Samsoe ja Tiger of Sweden.

Mitä paremmin takistasi huolehdit, sitä pidempään se sinua lämmittää

Mitä paremmin takistasi huolehdit, sitä pidempään se kestää ehjänä ja siistinä. Lue alta takkien hoito-ohjeet ja kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme!

Villakangas- ja untuvatakit on helppo huoltaa tuulettamalla ne kerran kuussa pakkasilmassa. Tuuletus saa hengittävien luonnonmateriaalien kuidut oikenemaan ja puhdistumaan. Villaa voi lisäksi harjata vaateharjalla. Villakangastakkiin syntyneet nypyt saa puolestaan pois kashmir-kammalla. Talvitakkeja pitäisi aina säilyttää kunnollisissa henkareissa, sillä ne auttavat takkeja ylläpitämään muotonsa.

Untuvatakkien pesu kannattaa, sillä puhdas untuva eristää likaista paremmin, ja on näin ollen lämpimämpi. Jos peset untuvatakkisi kotona, on pesussa tärkeintä on huolellinen kuivatus, jotta untuva ei jää littanaksi. Pöyhi untuvaa kuivauksen aikana, jotta se kuivuu tasaisemmin eikä paakkuunnu.

×