Näytetään tulokset 1–24 / 243

 

Makia vaatteet netistä naisille ja miehille

Makia Clothing

Vuonna 2001 perustettu Makia on Helsingin Punavuoresta alkunsa saanut katuvaatemerkki, joka valmistaa yksinkertaisen tyylikkäitä käyttövaatteita kestamään aikaa ja kulutusta. Makian ensimmäinen mallisto tuli kauppoihin vuonna 2007 ja siinä oli kahdeksan tuotetta. Tällä hetkellä Makiaa myydään yli 20 maassa ja yli 400:n tuotteen mallistossa on kattava valikoima sekä naisille, miehille että lapsille.

T-paidat ja collegepuserot

Iso osa Makian t-paidoista ja collegepuseroista on tehty kestävän kehityksen materiaaleista. Raaka-aineina käytetään luomupuuvillaa sekä kierrätettyjä kuituja.

Makia tuo myös myyntiin monia mielenkiintoisia yhteistyömallistoja.

Makia tunnetaan talvitakeistaan

Makia takeissa yhdistyy käytännöllisyys, tyyli, sekä laadukkaat materiaalit. Makian takit ovat tehty kestämään pohjoisen sääoloja ja samanaikaisesti sopeutumaan niin urbaaniin, kuin luonnonläheisempäänkin ympäristöön.

Makian Suomessa suunniteltu kansainvälisen tason asustevalikoima on tarkoitettu ulkonäöstä tinkimättä päivittäiseen käyttöön. Mallistoon kuuluu monenlaisia pipoja ja huiveja. Nahkaiset lompakot ja kukkarot pitävät arvotavarat visusti sisällään. Makia nahkakengät ja nilkkurit ovat kumipohjaisia, joten kengät pitävät myös vaihtelevissa keliolosuhteissa.

Tutustu monipuoliseen Makia Clothing valikoimaamme ja tilaa lempituotteesi helposti netistä!

×