Vaihdot ja palautukset

Vaihdot ja Palautukset

Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotten postista noutamisesta lukien. Voit lähettää meille takaisin käyttämättömän* tuotteen palautusajan sisällä ja pyytää vaihtoa tai palautusta.

*Voit sovittaa tuotetta lyhyesti samalla tavoin kuten myymälän sovituskopissa. Mikäli jostain syystä tuote palautetaan meille niin että hintalaput on irroitettu tai tuote ei ole muuten kunnoltaan täyteen hintaan myytävissä, joudumme mahdollisesti palauttamaan tuotteen sinulle takaisin. Palautusoikeus ei koske alusvaatteita eikä uima-asuja.

>> Tulosta tästä Vaihto/palautuslomake

 

HALUAN VAIHTAA TUOTTEEN

Lähetä vaihdettava tuote meille takaisin ja merkitse paketin mukana tulleeseen vaihto/palautuslomakkeeseen mihin tuotteeseen haluat vaihtaa.

Minulla on postin palautustarra

Pakkaa tuotteet ja liitä mukaan vaihto/palautuslomake täytettynä. Kiinnitä palautustarra pakettiin ja jätä postiin. Vaihto on maksuton. Lähetämme sinulle vaihtotuotteet mahdollisimman pikaisesti.

Minulla ei ole palautustarraa 

Pyydä printattava palautustarra sähköpostitse asiakaspalvelustamme verkkokauppa@aukia.fi

HALUAN PALAUTTAA TUOTTEEN

Pakkaa tuotteet ja liitä mukaan vaihto/palautuslomake täytettynä. Kiinnitä paketin mukana tullut palautustarra pakettiin ja jätä postiin. Palautamme rahat mahdollisimman pikaisesti vähennettynä palautuskustannuksella 4,95€/lähetys. 

Minulla ei ole palautustarraa 

Pyydä printattava palautustarra sähköpostitse asiakaspalvelustamme verkkokauppa@aukia.fi

TUOTTEESSANI ON VIKA

Pahoittelemme että sinulla on ongelmia meiltä ostetun tuotteen kanssa. Pyytäisimme sinua kertomaan meille ongelmastasi sähköpostitse osoitteeseemme verkkokauppa@aukia.fi

KAIKKI Kysymykset voi osoittaa sähköpostitse osoitteeseen

verkkokauppa@aukia.fi