Vaihdot ja palautukset

Vaihdot ja Palautukset

 

Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotten postista noutamisesta lukien. Voit lähettää meille takaisin käyttämättömän* tuotteen palautusajan sisällä ja pyytää vaihtoa tai palautusta.

*Voit sovittaa tuotetta lyhyesti samalla tavoin kuten myymälän sovituskopissa. Mikäli jostain syystä tuote palautetaan meille niin että hintalaput on irroitettu tai tuote ei ole muuten kunnoltaan täyteen hintaan myytävissä, joudumme mahdollisesti palauttamaan tuotteen sinulle takaisin.

HALUAN VAIHTAA TUOTTEEN

Lähetä vaihdettava tuote meille takaisin ja merkitse paketin mukana tulleeseen vaihto/palautuslomakkeeseen mihin tuotteeseen haluat vaihtaa..

Minulla on postin palautustarra

Pakkaa tuotteet ja liitä mukaan vaihto/palautuslomake täytettynä. Kiinnitä palautustarra pakettiin ja jätä postiin. Palautus on palautustarraa käyttäen maksuton. Lähetämme sinulle vaihtotuotteet mahdollisimman pikaisesti.

Minulla ei ole palautustarraa 

Täytä vaihto/palautuslomake ja pakkaa tuotteet lomakkeen kanssa. 

Suomessa

Jätä paketti postiin ja kirjoita sen päälle AUKIA ASIAKASPALAUTUS PALAUTUSKOODI 635767. Koodilla palautus on maksuton.

Suomen ulkopuolelta

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa@aukia.fi niin autamme sinua vaihtojärjestelyissä. Huomaathan että palautuspostitukset ovat ilmaisia vain rajatuista EU-maista.

En ole varma palautustarrasta

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa@aukia.fi niin autamme sinua vaihtojärjestelyissä.

HALUAN PALAUTTAA TUOTTEEN

Pakkaa tuotteet ja liitä mukaan vaihto/palautuslomake täytettynä. Kiinnitä paketin mukana tullut palautustarra pakettiin ja jätä postiin. Palautamme rahat mahdollisimman pikaisesti. 

Minulla ei ole palautustarraa

Pakkaa tuotteet ja liitä mukaan vaihto/palautuslomake täytettynä. 

Suomessa

Jätä paketti postiin ja kirjoita sen päälle AUKIA ASIAKASPALAUTUS PALAUTUSKOODI 635767. Koodilla palautus on maksuton. Mikäli maksoit Maksuturvan palvelulla, voit ilmoittaa palautuksesta myös sähköisen järjestelmän kautta. Tämä nopeuttaa rahojen palautumista, mutta ei ole välttämätöntä.

Suomen ulkopuolelta

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa@aukia.fi niin autamme sinua palautuksessa. Huomaathan että palautuspostitukset ovat ilmaisia vain rajatuista EU-maista.

En ole varma palautustarrasta

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa@aukia.fi niin autamme mielellämme.

TUOTTEESSANI ON VIKA

Pahoittelemme että sinulla on ongelmia meiltä ostetun tuotteen kanssa. Pyytäisimme sinua kertomaan meille ongelmastasi sähköpostitse osoitteeseemme verkkokauppa@aukia.fi

KAIKKI Kysymykset voi osoittaa sähköpostitse osoitteeseen

verkkokauppa@aukia.fi