Näytetään tulokset 1–24 / 52

Naisten takkien monipuolisesta valikoimasta parhaat takit välikauteen

Käytännöllisyys ja trendien mukainen tyyli yhdistyvät naisten takkienvalikoimassamme, josta löydät varmuudella itsellesi sopivan vaihtoehdon lukuisten eri mallien ja materiaalien joukosta kaikkiin vuodenaikoihin.Aukian verkkokaupasta löydät ajankohtaisimmat naisten takit suosituimmilta vaatemerkeiltä. Naisten takkien valikoimamme kattaa tyylit sporttisemmista takeista juhlavampiin malleihin ja sesongit keväästä talveen sekä niiden välissä.

Huippumerkkien suosituimmat takit

Haluamme tarjota tyylitietoisille naisille vain laadukkaimmat ja parhaat pohjoismaiset ja kansainväliset merkit. Verkkokaupan ja myymälöidemme valikoimista löydät naisten kevättakit, syystakitja talvitakitmm. seuraavilta merkeiltä: Canada Goose, Esprit, Lauren Ralph Lauren, Marimekko, Makia, Parajumpers, Samsoe&Samsoe, Superdry, Ted Baker ja  Tommy Hilfiger.

Mitä paremmin takistasi huolehdit, sitä pidempi-ikäinen siitä tulee.

Mitä paremmin takistasi huolehdit, sitä pidempi-ikäinen siitä tulee. Seuraa takkien hoito-ohjeita ja kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme.

Untuvatakkienpesu kannattaa, sillä puhdas untuva eristää likaista paremmin, ja on näin ollen lämpimämpi. Jos peset untuvatakkisi kotona, on pesussa tärkeintä on huolellinen kuivatus, jotta untuva ei jää littanaksi. Pöyhi untuvaa kuivauksen aikana, jotta se kuivuu tasaisemmin eikä paakkuunnu.