Näytetään tulokset 1–24 / 42

Parajumpers takit ja vaatteet netistä

Parajumpers – PJS Outerwear

Parajumpersin takkien suunnittelu ja käytännölliset yksityiskohdat juontavat laskuvarjojääkäreiden maailmasta. Jääkärivaatteiden perintö näkyy ja tuntuu kaikkein selkeimmin takkien lämpimyydessä: laskuvarjohyppääjä ei voi tinkiä takin säänkestävyydessä. Parajumpersin laadukkaat takit pitävätkin visusti huolen siitä, että pysyt lämpimänä ja kuivana kipakassakin talvimyräkässä.

Parajumpersin takit on suunniteltu sinulle, joka vaadit takilta loistavaa kestävyyttä ja viimeisen päälle mietittyjä yksityiskohtia. Merkin lämpimät takit ovat erittäin käytännöllisiä, ja takkien taskuista löydät omat lokerot laitteille, joita ulkoillessa usein tarvitaan: puhelimelle, MP3-soittimelle tai GPS-laitteille. Enää et joudu pysähtelemään kesken matkan ja kaivelemaan puhelinta taskunpohjalta, vaan voit napata luurin sille varatusta lokerosta ja jatkaa matkaa.

Naisten Parajumpers-takit

Vaikka Parajumpersin takit on kehitetty ensisijaisesti ulkoilua ja haastavia sääolosuhteita silmällä pitäen, ne sopivat loistavasti myös kaupunkikäyttöön. Takit kestävät käyttöä vuodesta toiseen ja säilyttävät kuosinsa pitkään siistinä ja käytännössä uudenveroisena. Parajumpersin tuotteet on kehitetty ennen kaikkea lämmönpitävyyden ehdoilla, mutta tyylikkyyttä ei silti ole unohdettu. Verkkokaupastamme löydät parhaat Parajumpersin mallit eri väreissä.

Parajumpers-takit netistä kätevästi ja nopeasti

Meiltä löydät kattavan valikoiman Parajumpersin takkeja. Voit tehdä tilauksen kätevästi netissä tai tulla käymään myymälässämme. Annamme tuotteille kätevän 14 päivän täyden vaihto- ja palautusoikeuden. Voit tarvittaessa palauttaa tai vaihtaa tuotteen postikuluitta. Nopean kuljetuksen ja joustavan palautuksen ansiosta ostaminen netistä on turvallisempaa kuin koskaan!

Aidot Parajumpers-takit Aukialta

Koska Parajumpers on erittäin tunnettu ja suosittu merkki, on sen takeista liikkeellä valitettavan paljon väärennöksiä. Tuoteväärennökset ovat paitsi laittomia, toisinaan jopa vaarallisia. Väärennöksessä on voitu käyttää esimerkiksi myrkyllisiä kemikaaleja, ja niiden ominaisuudet kylmissä keleissä eivät ole läheskään yhtä hyvät kuin aidossa Parajumpersin takissa. Väärennetyn takin hankinta saattaa kostautua juuri silloin, kun tarvitset takin parhaita ominaisuuksia Suomen kirpeimmissä talvipakkasissa. Verkkokaupastamme saat aidot ja alkuperäiset Parajumpersin takit, jotka ovat valmistettu asianmukaisesti korkealaatuisista materiaaleista. Aidossa Parajumperin takissa avulla näytät tyylikkäältä ja pysyt lämpimänä talven hurjimmissakin myrskyissä.

Parajumpersin takki on valintasi, kun haluat parasta. Tutustu valikoimaan ja tilaa!