Näytetään tulokset 1–24 / 99

Naisten takkien monipuolisesta valikoimasta parhaat takit talveen

Käytännöllisyys ja trendien mukainen tyyli yhdistyvät naisten takkienvalikoimassamme, josta löydät varmuudella itsellesi sopivan vaihtoehdon lukuisten eri mallien ja materiaalien joukosta kaikkiin vuodenaikoihin.Aukian verkkokaupasta löydät ajankohtaisimmat naisten takit suosituimmilta vaatemerkeiltä. Naisten takkien valikoimamme kattaa tyylit sporttisemmista takeista juhlavampiin malleihin ja sesongit keväästä talveen. Takkityyleistä löydät talven tyylikkäät villakangastakit, lämpimät untuvatakit ja mukavat toppatakit.

Huippumerkkien suosituimmat takit naisille

Haluamme tarjota tyylitietoisille naisille vain laadukkaimmat ja parhaat pohjoismaiset ja kansainväliset merkit. Verkkokaupan ja myymälöidemme valikoimista löydät naisten syystakit ja talvitakit mm. seuraavilta merkeiltä: Marimekko, Makia, Parajumpers, Samsoe&Samsoe ja Mos Mosh.

Mitä paremmin takistasi huolehdit, sitä pidempi-ikäinen siitä tulee.

Mitä paremmin takistasi huolehdit, sitä pidempi-ikäinen siitä tulee. Seuraa takkien hoito-ohjeita ja kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme.

Villakangas- ja untuvatakit on helppo huoltaa tuulettamalla ne kerran kuussa pakkasilmassa. Tuuletus saa hengittävien luonnonmateriaalien kuidut oikenemaan ja puhdistumaan. Villaa voi lisäksi harjata vaateharjalla. Villakangastakkiin syntyneet nypyt saa puolestaan pois kashmir-kammalla. Talvitakkeja pitäisi aina säilyttää kunnollisissa henkareissa, sillä ne auttavat takkeja ylläpitämään muotonsa.

Untuvatakkienpesu kannattaa, sillä puhdas untuva eristää likaista paremmin, ja on näin ollen lämpimämpi. Jos peset untuvatakkisi kotona, on pesussa tärkeintä on huolellinen kuivatus, jotta untuva ei jää littanaksi. Pöyhi untuvaa kuivauksen aikana, jotta se kuivuu tasaisemmin eikä paakkuunnu.

-30%
Alkuperäinen hinta oli: 320,00 €.Nykyinen hinta on: 224,00 €.
-30%
Alkuperäinen hinta oli: 219,00 €.Nykyinen hinta on: 153,30 €.
-30%
Alkuperäinen hinta oli: 259,00 €.Nykyinen hinta on: 181,30 €.
-30%
Alkuperäinen hinta oli: 279,00 €.Nykyinen hinta on: 195,30 €.
-30%
Alkuperäinen hinta oli: 239,95 €.Nykyinen hinta on: 167,97 €.
-30%
Alkuperäinen hinta oli: 599,00 €.Nykyinen hinta on: 419,30 €.
-30%
TOP 100
Alkuperäinen hinta oli: 259,00 €.Nykyinen hinta on: 181,30 €.

×