Näytetään tulokset 1–24 / 216

Peak Performance: laadukkaat vaatteet vapaa-aikaan

Peak Performance vaatemalliston takit, hupparit ja muut vaatteet sopivat urheiluun ja vapaa-aikaan. Merkki valmistaa monipuolisesti rentoja vaatteita naisille ja miehille vapaa-aikaan: valikoimaan kuuluvat sekä kevyet lämpimän sään vaatteet että paksut, lämpimät talvitakit.

Peak Performancen juuret juontavat Ruotsiin Åresta, jossa se perustettiin vuonna 1986. Yrityksen missio on alusta alkaen ollut valmistaa tyylikkäitä ja laadukkaita lasketteluvaatteita ja -asusteita, jotka ovat myös ominaisuuksiltaan sopivia haastaviin oloihin. Vaikka merkillä on ikää jo yli 30 vuotta, ovat sen toimintaperiaatteet ja tavoitteet ovat edelleen samoja.

Peak Performancen takit miehille ja naisille

Peak Performance on tullut alun perin tunnetuksi laadukkaiden takkiensa ansiosta. Valikoimastamme löydät muiden vaatteiden joukosta sopivat Peak Performance -takit  miehille ja naisille. Nämä erityisesti kaupunkikäyttöön suunnitellut lämpimät talvitakit ovat hyvä vaihtoehto kouluun tai työpaikalle. Hyvien sääominaisuuksiensa lisäksi takeista löytyy usein hyvät vetoketjulliset taskut, joissa kuljetat tärkeimmät tavarat kätevästi mukanasi.

Peak Performance on sitoutunut toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteisiin. Tämä sitoutuminen näkyy koko tuotantoketjussa. Malliston tuotteissa on käytetty yhä enemmän ekologisia tai kierrätettyjä raaka-aineita.

Tutustu Peak Performancen kattavaan valikoimaan ja tilaa jo tänään!

×