The North Face – takit ja hupparit netistä

The North Face suunnittelee ja valmistaa miesten ja naisten vaatteita ja asusteita, jotka suojaavat ja lämmittävät haasteellisissa olosuhteissa ja ovat silti tyylikkäitä. Valikoimastamme löydät muun muassa The North Facen miesten untuvatakit ja muut takit, pipot ja collegepuserot.

The North Face lämmittää vaikeissakin olosuhteissa

Vuonna 1966 San Franciscossa perustettu The North Face aloitti pienen vuorikiipeilijäporukan varusteiden hovihankkijana. Merkin nimi kertoo juuri vuorikiipeilyyn liittyvästä historiasta: North Face tarkoittaa pohjoisrinnettä, joka on yleensä vuoren neljästä kyljestä olosuhteeltaan kaikkein haastavin. Sittemmin The North Face on kasvanut rennon vapaa-ajan muodin trendien suunnannäyttäjäksi koko maailmassa.

The North Facen vaatemallisto pohjautuu siihen ajatukseen, että omien rajojen ylittäminen ja mukavuusalueelta poistuminen on hyväksi. Oli kyse sitten tutkimusmatkailusta jäisiin vuoristoihin tai reippaasta hyötyliikunnasta lumisena talviaamuna, on toimeen tarttuminen helpompaa silloin, kun varusteet ovat kunnossa.

Tilaa The North Face – vaatteet Aukia.fi verkkokaupasta

Aukian valikoimista löydät The North Facen miesten ja naisten malliston takit, hupparit, t-paidat sekä laukut. Ei siksi, että olisit välttämättä lähtemässä vuorikiipeilemään, vaan siksi, että suomalaisella bussipysäkillä vallitseva sää voi muistuttaa yllättävän paljon alppirinteiden tai Himalajan olosuhteita. Tutustu ja tilaa!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.