Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotemerkit ja -ryhmät  

Farkut, housut ja shortsit

Miesten farkut, housut ja shortsit netistä

Katukuvaa tarkkaillessa on helppoa huomata, että miesten housuissa farkut ovat ehdoton ykkönen. Arjessa ja tarvittaessa myös juhlassa yleiset farkut ovat olleet jo kauan osa miesten vakiovaatetusta, joka hakee vertaistaan käyttömäärään nähden. Valikoimastamme löytyvät suosituimpia miesten farkkuja mustana, perinteisessä farkunsinisessä värissä, kivipestynä, harmaana, tyköistuvana, rennompana...vaihtoehtoja riittää!

Miesten farkkuja suosituimmilta merkeiltä

Aukia tarjoaa reilun valikoiman miesten farkkuja, joista löydät niin Leviksen kaltaisia klassikoita kuin Gantin suositut miesten farkut, unohtamatta Hugo Bossin äärimmäisen laadukkaita farkkumalleja. 

Shortsit ovat yksi miesten suosituimmista housumalleista

Farkkujen lisäksi shortsit ovat alkaneet yleistyä viimeaikoina miesten käytössä kesäaikaan. Erityisen piristävää on ollut havaita, että selvästi eniten kysellään kuvioitujen ja värikkäiden shortsien perään.

Miesten housut, farkut ja shortsit löydätte helposti Aukian myymälöistä, mutta saatte tilattua ne myös vaivattomasti netistä. Tutustu kansainvälisten huippumerkkien valikoimaan ja tilaa uudet vakiohoususi vielä tänään!

Tuoteryhmät
Järjestys
Hinta
Merkit
Avainsanat
Koot
Värit
Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.