​ ​ ​ ​ Miesten Farkut, housut ja shortsit | Nettivaatekauppa Miehille | Aukia.fi ​ ​ ​ ​

 

Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotemerkit ja -ryhmät  

Farkut, housut ja shortsit

Miesten farkut, housut ja shortsit netistä

Katukuvaa tarkkaillessa on helppoa huomata, että miesten housuissa farkut ovat ehdoton ykkönen. Arjessa ja tarvittaessa myös juhlassa yleiset farkut ovat olleet jo kauan osa miesten vakiovaatetusta, joka hakee vertaistaan käyttömäärään nähden. Jos kotimaisesta katukuvasta pitäisi laskea, millaisia housuja miehet käyttävät, farkut nousisivat nopeasti tuon laskennan kärkeen. Valikoimastamme löytyvät suosituimpia miesten farkkuja mustana, perinteisessä farkunsinisessä värissä, kivipestynä, harmaana, tyköistuvana, rennompana...vaihtoehtoja riittää!

Miesten farkkuja suosituimmilta merkeiltä

Aukia tarjoaa reilun valikoiman miesten farkkuja, joista ei puutu Leviksen kaltaisia klassikoita. Meiltä saat myös Garcian ja J. Lindebergin suosituimmat farkkumallit, joko verkkokaupasta toimitettuna kotiisi tai Aukian myymälöistä eri puolilta Suomea! Valikoimastamme löytyvät myös Gantin suositut miesten farkut, unohtamatta Hugo Bossin äärimmäisen laadukkaita farkkumalleja. 

Shortsit ovat yksi miesten suosituimmista housumalleista

Farkkujen lisäksi shortsit ovat alkaneet yleistyä viimeaikoina miesten käytössä kesäaikaan. Erityisen piristävää on ollut havaita, että selvästi eniten kysellään kuvioitujen ja värikkäiden shortsien perään. Mustalla ja muilla perinteisillä väreillä on toki aina paikkansa, mutta shortsien kohdalla miehet käyttävät rohkeammin värejä ja kuviointeja.

Miesten housut, farkut ja shortsit löydätte helposti Aukian myymälöistä, mutta saatte tilattua ne myös vaivattomasti netistä. Tutustu kansainvälisten huippumerkkien valikoimaan ja tilaa uudet vakiohoususi vielä tänään!

Tuoteryhmät
Järjestys
Hinta
Merkit
Avainsanat
Koot
Värit
Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.