Kevyemmin kevättakissa

Tommy Hilfiger kevättakki

Kevätaurinko alkaa jo lämmittämään mukavasti ja mieli tekee pukea päälle kevyempi takki. Kevättakeissa on paljon vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Valitse takki oman tarpeesi mukaan. Liikutko enemmän kaupungissa ja kenties lasten kanssa monessa eri maastossa? Oletko klassisen tyylin ystävä vai enemmän athleisure-tyyppi? Oli tarpeesi ja tyylisi mikä tahansa, laatun panostaminen kannattaa aina. Laadukas takki pysyy hyvänä vielä ensi keväänäkin. 

Kevättakkia voidaan kutsua myös välikausitakiksi. Välikausitakki on takki, jota käytät sekä talven ja kevään välillä että syksyn ja talven välillä. Nyt kannattaa siis varautua myös syksyn välikauteen. Syksyllä kaupoissa tarjolla olevat takit ovat jo paksumpia ja enemmän talvikeleihin kuin syksyyn sopivia.

Kevytuntuvatakki on monikäyttöinen vaihtoehto välikausiin sekä keväällä että syksyllä, joinakin vuosina sille on ollut käyttöä kesälläkin. 

Välikausitakissa yksi parhaista ominaisuuksista on vettähylkivyys.  Myös tuulenpitäviä ominaisuuksia arvostaa vaihtelevissa kevätsäissä. 

Klassinen trenssi pysyy aina muodissa. Trenssin rinnalle on noussut blazertakit. Molemmat ovat erinomainen valinta kaupunkintakiksi.  Sesongin värit tarjoavat tähän vaihtelua.

Trendeissä näkyy anorakki-mallit. Etenkin miehille on tänä keväänä tarjolla monia sporttisia anorakkeja. 

Tervetuloa valitsemaan takkisi Aukian laajoista takkivalikoimista. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään takkeihin koskevissa kysymyksissä. 

Vastaa