Vinkit kerrospukeutumiseen

Gant layers

Leuto talvi sekä lähestyvä kevät pistävät miettimään mitä pukea päälle lämpötilojen vaihdellessa.  Kerrospukeutumisen salaisuus on materiaaleissa sekä kerrosten helpossa muokkaamisessa. 

Neule on välikauden paras vaate. Materiaaleista villa on lämpimin. Ohut merinovilla on erinomainen ympäri vuoden, kun taas paksumpi lampaanvilla on parhaimmillaan viileämpinä vuodenaikoina. Ympäristötietoinen valitsee luomupuuvillan materiaaliksi. Monipuolinen neule sopii niin töihin kuin vapaa-aikaankin. Pue töissä neuleen tai neuletakin alle siisti paitapusero. Vapaa-ajalla neuleen alle sopii rennompi trikoopaita. Vetoketjullisella kauluksessa on helppo säädellä neuleen lämmittävyyttä, vedä kylmällä ilmalla vetoketju leukaan asti kiinni ja avaa kaulus auki lämpimämmällä. 

Monikäyttöinen kevytuntuvatakki tai siistimpi takki kevyellä tikkivuorella toimii pitkään lopputalvesta kevääseen. Kevyitä takkeja voi myös pukea päällekkäin: pue kuoritakin alle farkkutakki tai paksumpi huppari. 

Huivi on kerrospukeutumisen tärkeä elementti. Muhkea huivi on helppo kietoa aamun viileällä kaulaan ja riisua pois päivän mittaan asukokonaisuuden siitä vahingoittumatta. 

Vastaa