Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotemerkit ja -ryhmät  

Toimitustavat

Toimitamme tilauksia seuraavilla toimitustavoilla. Kunkin toimitustavan yhteydestä näet lisäksi toimitusajan ja hinnan. Kaikki Suomen alueelle tehtävät tilaukset toimitetaan ilmaiseksi Postin konttoriin tai SmartPOST pakettiautomaattiin, myös asiakaspalautukset ovat maksuttomia. Muuten maksullinen Postin kotitoimitus on ilmainen, kun ostoksen arvo ylittää 200€.

Pyrimme käsittelemään ja postittamaan tilauksen aina tilausta seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä. Parhaan tuotevalikoiman takaamiseksi verkkokaupan varasto näyttää myös myymälässä olevia tai myymälään matkalla olevia tuotteita, joten tuotteen lopullinen saatavuus varmistuu vasta tilausta käsiteltäessä. Kun tuote on löytynyt ja valmiina postitukseen, saa asiakas tiedon sähköpostitse.

Mikäli jotain tilauksen tuotteista ei ole heti varastossa, odotamme että kaikki tuotteet saapuvat ja pakkaamme kaikki tuotteet yhteen lähetykseen. Mikäli jollakin tuotteella on erityinen kiire, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin pyrimme tekemään kaikkemme että toimitus saataisiin mahdollisimman nopeasti asiakkaalle.

Matkahuolto

Matkahuollon verkosto kattaa koko Suomen. Matkahuollon omien jakelupisteiden lisäksi noutopisteitä on mm. kauppojen ja R-kioskien yhteydessä. Toimitus ja palautus Matkahuollon pisteiden kautta on asiakkaillemme maksutonta.

Nouto omasta postista

Tilauksesi on noudettavissa lähimmästä Postin toimipisteestä aikaisintaan lähettämistä seuraavana päivänä, mutta viimeistään viiden päivän sisällä postituksesta. Voit seurata paketin etenemistä antamamme seurantakoodin avulla ja hakea paketin tämän kyseisen koodin avulla. Tilaukset ja palautukset ilman toimituskuluja.

Nouto Postin pakettiautomaatista

Tilauksesi on noudettavissa tilauksen yhteydessä valitsemastasi postin pakettiautomaatista. Kun pakettisi saapuu automaattiin saat siitä tiedon tekstiviestillä. Viestissä saat koodin, jota tarvitset pakettia noutaessasi. Tilaukset ja palautukset ilman toimituskuluja.

Postin kotiinkuljetus

Tilauksesi toimitetaan kätevästi kotiovelle ennalta sovittuna aikana. Palveluun sisältyy yhteydenotto Postista vastaanottajalle jakeluajankohdasta sopimiseksi. Yhteydenottoyrityksiä on enintään kaksi. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle postitetaan soittopyyntö jakeluajankohdasta sopimiseksi. Jakelupäivät ma–pe. Palvelun hinta 10€. Yli 200€ tilausten toimituksen yhteydessä toimitus on ilmainen.

Nouto Tampereen myymälästä

Nouto Tampereen Koskikeskuksen myymälästämme on ilmainen. Nouto onnistuu aina myymälämme aukioloaikoina. Noutotilauksia varten pakkaamme tilauksen valmiiksi muovikassiin, joten tämä on samalla Pirkanmaalla asuville tai vieraileville mitä vaivattomin ja halvin toimitustapa. Noutotilauksien maksu onnistuu verkkokaupan kautta millä tahansa maksutavalla. Valitettavasti emme ainakaan vielä voi toimittaa tilauksia noudettavaksi muihin myymälöihimme. Kehitämme järjestelmäämme jatkuvasti ja toivomme että voimme laajentaa noutopalvelua tulevaisuudessa.

Posti ulkomaille/Post EU (EU-pohjoiset maat/EU northern area)

Posti toimittaa tilauksesi kohdemaasta riippuen kotiovelle tai lähipostiin. Tilaus mahdollinen EU:n alueelle. Paketin hinta 10€ ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin. Mahdollinen palauttus aina asiakkaan kustannuksella.

Postin pakettipalvelu Ruotsi, Viro

Posti toimittaa tilauksesi lähipalvelupisteeseen (esim. lähikauppa). Toimitus ja palautus ilmaisia.

EMS kuriiripalvelun globaalit toimitukset

Toimitamme paketit nopeasti lähes minne tahansa maailmassa luotettavan EMS kuriiripalvelun kautta. Palvelu sisältää vientidokumentit. Ostaja maksaa EU-alueen ulkopuolelle (esim. Norja, Sveitsi, Japani ja Venäjä) toimitettaeessa ostohetkellä alv 0% hinnan, mutta pakettia vastaanottaessa puolestaan mahdolliset paikalliset verot ja tullimaksut. Palvelun hinta 20€.