Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotemerkit ja -ryhmät  

Maksutavat

 

Maksuturva-palvelu

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Suomen Maksuturva Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkin Ostajan Palvelut -sivulle, jossa voit hoitaa kauppiaan tyytyväisyystakuun avulla mm. tuotepalautukset, reklamaatiot ja palautteenannon ympäri vuorokauden.

Suomen Maksuturva Oy:n toiminta on Finanssivalvonnan (Fiva) alaista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkastusajoista ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla.

Lue lisää Maksuturva-palvelun käytöstä »

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet:
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)
Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Maksuturva Oy:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Suomen Maksuturva Oy, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.

Laskulla tai erämaksulla ostaminen

Maksuturva Lasku- ja erämaksupalvelu mahdollistaa sinulle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostostesi rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä. Lasku- ja erämaksupalvelun luotonantajana toimii Lindorff Invest Oy.
Voit valita maksutavaksi laskun, kun ostoksesi arvo ylittää 20 euroa tai erämaksun, kun ostoksesi arvo ylittää 70 euroa
ja on enintään 2 000 euroa.

Maksutapa edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa ja 20 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön
Laskulla ostaminen onnistuu pelkän henkilötunnuksen avulla.

Mikäli haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseesi, sinua pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksillasi pankin TUPAS-palvelussa: Tällöin voit hyödyntää vapaasti valittavaa toimitusosoitetta, oli se sitten pakettiautomaatti, kesämökki tai työpaikkasi. Luottotietosi tarkistetaan luottotietoyhtiöltä ja sen perusteella tehdään reaaliaikainen luottopäätös.

Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan luoton myöntämiseen.

Hyväksytyn luottopäätöksen ja ostotapahtuman jälkeen saat laskun toiveesi mukaisesti joko sähköpostitse tai paperilaskuna. Huomioithan, että lasku toimitetaan aikaisintaan n. kahden viikon kuluttua tilauksen toimittamisesta. Näin siksi, että saat aina ajantasaisen laskun, jossa on huomioitu myös mahdolliset palautukset. Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.


Valitessasi laskuvaihtoehdon, saat ostoksellesi aina 14 päivää korotonta maksuaikaa. Jos päätät maksaa ostoksesi erissä, sinun tulee hyväksyä ostostasi koskeva erämaksusopimus Lindorff Invest Oy:n kanssa verkko-ostosta tehdessäsi, ja valita annetuista vaihtoehdoista itsellesi parhaiten sopiva maksuaikataulu. Hyödynnettävissäsi on ostoksen summasta riippuen vaihtoehtoja 3 – 24 erän välillä.


Maksuerät laskutetaan kuukausittain. Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3 € ja erämaksun korko 15 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 € luotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 23,1 %. Palvelu ei sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Mahdollisista maksuviivästyksistä peritään lainmukaisen kulut ja korot.
Voit tutustua lasku- ja erämaksupalvelun yleisiin luottoehtoihin osoitteessa


https://www.maksuturva.fi/documents/Eramaksusopimuksen_yleiset_luottoehdot_v0_9.pdf

sekä vakiomuotoiseen eurooppalaiseen kuluttajatieto –lomakkeeseen osoitteessa
https://www.maksuturva.fi/documents/Esimerkki_1000eur_vakiomuotoiset_eurooppalaiset_kuluttajaluottotiedot.pdf

Voit myös tallentaa ne itsellesi oston varmennuksen yhteydessä.

Lisäksi tarjoamme vaihtoehdon hakea lisää maksuaikaa jo maksetulle ostokselle. Voit tehdä sopimuksen Erämaksusta, jolloin palautamme jo tehdyn maksun takaisin tilillesi - tätä varten vaaditaan hyväksytty luottopäätös, josta vastaa Lindorff Invest Oy. Maksutapa muuttuu Erämaksuksi ja maksussa sovelletaan Erämaksun ehtoja.

Palautusten käsittely osamaksu/luotto-ostoksissa


Mikäli palautat tuotteita, Lindorff hyvittää avointa luottoa automaattisesti saatuaan tiedon Maksuturvalta hyväksytystä palautuksesta. Mikäli kyseeseen tulee jo maksetun suorituksen palautus, sinun tulee toimittaa henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti Lindorffin asiakaspalveluun.
Sähköpostitse: eramaksu@lindorff.fi, otsikolla Lindorff Invest Oy/suorituksen palautus
Postitse: Lindorff Oy/ Laskutusasiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku tai
Asiakaspalvelu laskuun ja erämaksuun liittyen
Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15 (hinta: normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)
Sähköposti: eramaksu@lindorff.fi

Maksuturvan palveluihin kuuluu Tyytyväisyystakuu.

    • Maksettuasi ostoksesi Suomen Maksuturva Oy:n maksupalvelussa saat sähköpostiisi maksuvahvistuksen.

 

    • Vahvistusviestistä pääset Verkko-ostajan palvelut -verkkosivulle, jossa voit tarkastella tilauksesi tietoja ja seurata toimitusta.

 

    • Vastaanotettuasi tilauksen sinulla on erikseen ilmoitettu aika tarkistaa se. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät tule perille tai lähetys ei vastaa tilaustasi, voit käyttää verkko-ostajan palvelut -sivulta löytyviä tyytyväisyystakuun toimintoja: tätä kautta lähetät reklamaation, palautat tuotteet, sovit hinnanalennuksista tai annat palautetta kauppiaalle mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

 

  • Mikäli olet tyytyväinen tilaukseesi, tilitämme rahasi myyjälle tarkistusajan kuluttua umpeen. Muussa tapauksessa rahat tilitetään sinulle takaisin täysimääräisesti.


Yhteystiedot:
Suomen Maksuturva Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Tammasaarenkatu 1
00180 HELSINKI                              
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 - 17.00                      
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi
www.maksuturva.fi

 

Яндекс Деньги/Yandex Money

 

Maksa ostokset venäjän ruplissa Yandex Money palvelun kautta.

>Lue lisää Yandex Moneysta (englanniksi)

 

 

PayPal

 

Maksa ostokset Pay Palin kata joko Pay Palin omalla tilillä tai kansainvälisillä luottokorteilla. Tätä maksutapaa voi käyttäää myös hieman harvinaisemmilla luottokortti

 >Read more about Paypal