Michael Kors
Michael Kors

Michael Kors laukut ja lompakot

Michael Kors -laukut ja -lompakot

Ylellisyyttä arkeen ja juhlaan Michael Korsin laukuilla

Michael Kors on Amerikan muotimaailman eturiviin vauhdilla noussut huippusuunnittelija, joka tunnetaan ennen kaikkea klassisesta, suoralinjaisesta tyylistään. Merkin mallistoon kuuluu erilaisia asusteita ja kenkiä. Ikonisen asemansa Michael Kors on saavuttanut eleganteilla laukuillaan, jotka tunnetaan kaikkialla maailmassa.

Michael Korsin laukut = Korkeaa laatua ja yksinkertaista eleganssia

Merkin laukut ovat nousset monien naisten suosioon maailmantähtiä myöten. Näitä laukkuja voit bongata esimerkiksi televisiosta useiden julkkisten kainaloista. Michael Korsin laukut sopivat paitsi punaiselle matolle, myös arkeen ja esimerkiksi toimistolle. Laadukkaiden valmistusmateriaalien ansiosta ne kestävät hyvin myös arkikäytössä. Mallistossa on myös pienempiä lompakko- ja kirjekuorimallisia laukkuja kaikkein juhlavimpiin tilaisuuksiin.

Aidot Michael Kors -laukut suomalaiselta jälleenmyyjältä

Aukia on valtuutettu Michael Kors -jälleenmyyjä, jonka valikoimassa on vain takuulla autoja merkkituotteita. Meiltä löydät merkin uusimmat laukut ja lompakot. Voit tulla tutustumaan tuotteisiin  Tampereen myymälässämme tai tilata ne suoraan verkkokaupastamme www.aukia.fi.
Tutustu valikoimaan ja tilaa jo tänään tuleva luottolaukkusi Michael Korsin valikoimasta!

Tuoteryhmät
Osasto
Suodata hinnan mukaan

Näytetään ainut tulos

Näytetään ainut tulos