Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotemerkit ja -ryhmät  

 

TIETOA YRITYKSESTÄ

Aukia-yhtiöiden toiminta alkoi vuonna 1956, kun Maija Wiik perusti Seinäjoelle naisten muotiliikkeen, jonka toimintaa jatkoivat Jaakko ja Marjo Aukia 60-luvulta aina 90-luvun loppuun saakka vahvasti toimintaa laajentaen. Myymälöiden toiminta jatkuu jo kolmannessa polvessa. Kari Aukia, Tiina ja Timo Aukia ovat toimineet kauppiaina vuodesta 1999 saakka.

Tänä päivänä Aukia-yhtiöiden myymälöitä löytyy Seinäjoen lisäksi Vaasasta, Kokkolasta, Tampereelta ja Helsingistä. Myymälämme toimivat Moda Aukia sekä Jim&Jill nimillä. Vaasassa on lisäksi Esprit-myymälä. Naisten- ja miestenvaatteiden lisäksi myymälöistämme löytyvät pukeutumiskorut, kengät, laukut, lompakot ja kaikki muut tyylikkääseen pukeutumiseen tarvittavat asusteet.

Verkkokaupassamme Aukia.fi tarjoamme laajan otoksen Moda Aukia-myymälöidemme tuotevalikoimasta myös verkossa. Netiin poimimme aina kulloinkin ajankohtaisimmat tuotteet. Hinnat ovat molemmissa yhtä edulliset.

Valikoimamme kulmakivinä ovat jo perustamisestamme lähtien olleet ulkoiluvaatteet ja juhla-asut. Naisten- ja miesten takit sekä mekot ovat viimevuosina saaneet rinnalleen kansainvälisen tason casual ja smart-casual merkkiosastot monilta hyvin tunnetuilta tuotemerkeiltä. Löytyypä valikoimistamme otos Gant Home sekä Design Letters sisustustuotteitakin.

Kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat tuotteet ovat jo valmiina Suomessa sijaitsevissa varastoistamme, joten pystymme takaamaan varmat ja luotettavat toimitukset. Maksuoperaattorimme on suomalainen turvallisen maksamisen edelläkävijä - Suomen Maksuturva, jonka palkittu Tyytyväisyystakuu-palvelu on kerännyt kiitosta asiakkailtamme.

Tervetuloa ostoksille nettikauppaan ja myymälöihimme!

Tiina, Kari ja Timo Aukia

 

                        Maija Wiik, Marjo Aukia, Jaakko Aukia ja yrityksen koko henkilökunta (80-luvun alussa)

 

(C) Aukia-yhtiöt