​ ​ ​ ​ Rekisteriseloste | Aukia.fi ​ ​ ​ ​

 

Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotemerkit ja -ryhmät  

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Timo Aukia Oy (Y-tunnus: 1548558-1)
Hatanpään valtatie 1
33100 Tampete

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Timo Aukia
Puhelin +358 400 764363
Sähköposti timo(ät)aukia.fi

REKISTERIN NIMI

Aukia.fi-verkkokaupan asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Aukia.fi-verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut Aukia-fi verkkokaupasta tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Aukia.fi-verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Aukia.fi-verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Aukia.fi-verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Aukia.fi-verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Aukia.fi-verkkokaupan asiakaspalveluun, sähköpostitse verkkokauppa@aukia.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

-Henkilön etu- ja sukunimi

-Sähköpostiosoite

-Postiosoite

-Puhelinnumero

-Tiedot käsitellyistä tilauksista

-Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Aukia.fi-verkkokaupan ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Aukia.fi-verkkokaupan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Aukia.fi-verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella.