Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotemerkit ja -ryhmät  

Aukia.fi verkkokauppa

Laaja tietosuojaseloste

 

Yrityksen nimi: Timo Aukia Oy

Y-tunnus: 1548558-1

Postiosoite: Kalevankatu 6-8 60100 Seinäjoki

Puhelinnumero: 06-4291000

Sähköpostiosoite: verkkokauppa@aukia.fi

Aukia.fi verkkokauppa on ollut toiminnassa vuodesta 2012 alkaen. Aukia.fi verkkokauppa sekä sen kansainväliset versiot (aukia.se, modafinlandia.ru sekä scandinavianfashionstore.com) yhdistävät Aukia-yhtiöiden (Timo Aukia Oy, Kari Aukia Oy, TFG Retail Oy) vaatemyymälöiden tarjonnan verkkokauppa-asiakkaille paketoiduksi sähköiseksi palvelukokonaisuudeksi.

Aukia-yhtiöissä kunnioitetaan asiakkaiden yksityisyyttä, emmekä lähetä asiakkaille mainosviestejä, elleivät he itse halua niitä vastaanottaa. Käsittelemme asiakkaiden tietoja huolellisesti ja käytössämme olevat verkkokauppajärjestelmä lisäpalveluineen on päivitetty EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiseksi huhti-toukokuussa 2018.

Aukia.fi verkkokaupan asiakasrekisterissä oleva henkilö tai yhteisö on rekisteröitynyt Aukia.fi verkkokaupan asiakkaaksi, liittynyt jollekin Aukia-yhtiön postituslistalle tai osallistuessaan asiakaskilpailuun antanut luvan yhteystietojensa käyttämiseen markkinoinnissa.

Lisäksi Aukia-yhtiöissä on käytössä Moda-ketjun kanta-asiakasjärjestelmä, jota hallinoidaan yhdessä Texmoda Fashion Group Osuuskunnan kanssa. Tämän järjestelmän osalta on näiden sivujen yhteydessä kohdassa Tietosuoja oma tietosuojaaseloste.

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakkaiden kanssa kommunikointi, ostosten arkistointi ja käsittely, ostoshistoriaan perustuvien etujen tarjoaminen, palvelun asiakaskokemuksen personointi sekä markkinoinnin kohdentaminen. Rekisteriä käytetään myös esim. kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Aukia-yhtiöiden toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Henkilötietojen käsittely ja tietoja käsittelevät tahot

Siirrämme asiakkaan tietoja vain valikoiduille yhteistyökumppaneillemme ja vain tietyissä välttämättömissä tilanteissa muille kolmansille osapuolille.

Rekisteriä tai rekisterin tietoja ei luovuteta valikoitujen yhteistyökumppaneiden ja tietyissä rajatuissa tapauksissa myös kolmansien osapuolten lisäksi sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Aukia-yhtiöiden turvakäytännön mukaisia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.

Asiakas valitsee itse liittymisvaiheessa haluaako hän vastaanottaa henkilökohtaisia etuja jatarjouksia sähköpostitse, kirjeitse tai mobiilin välityksellä. Asiakas voi olla valitsematta mitään näistä vaihtoehdoista tai hän voi valita itselleen parhaiten sopivat vaihtoehdot. Suostumus viestinnän lähettämiseen on myös peruutettavissa jokaisen viestin yhteydessä olevan linkin kautta tai lähettämällä peruutusviesti verkkokaupan asiakaspalveluun.

Asiakkaan oikeudet omiin tietoihin

Rekisteröityneellä asiakkaalla on oikeus koska tahansa maksutta tarkistaa kaikki rekisteriin hänestä tallennetut tiedot, vaatia muuttamaan hänestä rekisteröityjä tietoja ja/tai määrätä tiedot kokonaan rekisteristä poistettaviksi. Tietojen tarkastuspyynnön voi tehdä kirjallisestiasiakaspalveluun tai rekisterinpitäjälle henkilökohtaisesti allekirjoitetulla vapaamuotoisella tarkastuspyynnöllä.

Asiakkaalle toimitetaan hänen pyytämänsä tiedot myös sähköisesti.

Asiakkaan pyytämien tietojen toimitus kestää tavallisesti muutamia työpäiviä - joka tapauksessa enintään yhden kuukauden.

Asiakasrekisterin tietoja käsittelevät vain sellaiset henkilöt, joiden toimenkuvaan rekisteritietojen käsittely kuuluu. Kaikki tiedot säilytetään käyttäjätunnuksin ja salasanoin suojatuilla palvelimilla.

Asiakkuuden päättyminen

Asiakas voi koska tahansa päättää verkkokaupan asiakkuutensa ilmoittamalla siitä myymälään (sähköpostitse, henkilökohtaisesti tai puhelimella) tai erota postituslistalta klikkaamalla viestissä olevaa peruutuslinkkiä.

Asiakkaan henkilötiedot poistetaan järjestelmästä kun asiakas on ilmoittanut päättävänsä asiakkuuden tai ilmaissut muuten kirjallisesti halunsa tietojen poistoon.

Asiakastiedot säilytetään arkistossa (tiedot haettava erikseen). Tietoja säilytetään kirjanpitolain edellyttämä aika.

 

Vastuuhenkilöt

Tietosuoja-asioista Aukia.fi verkkokaupassa vastaa Timo Aukia. Moda-kanta-asiakasjärjestelmän osalta Aukia-yhtiöt vastaa tietosuoja-asioista yhdessä Texmoda Fashion Group Osuuskunnan kanssa.

 

Kerromme mielellämme lisää henkilötietojen käsittelystä.

Aukia.fi verkkokauppa

verkkokauppa@aukia.fi

LIITE Määrämuotoinen tietosuojaseloste 16.5.2018