​ ​ ​ ​ Naisten Takit | Nettivaatekauppa Naisille | Aukia.fi ​ ​ ​ ​

 

Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotemerkit ja -ryhmät  

Takit

Naisten takit syksyyn, talveen ja kevääseen

Aukian verkkokaupasta ja myymälöistä löydät ajankohtaisimmat naisten takit suosituimmilta vaatemerkeiltä säähän kuin säähän. Naisten takkien valikoimamme kattaa tyylit sporttisemmista takeista juhlavampiin malleihin ja sesongit keväästä talveen. Valikoimamme sisältää mm. kevään trenssit, tikkitakit, farkkutakit sekä nahkatakit sekä talven tyylikkäät villakangastakit, lämpimät untuvatakit ja mukavat toppatakit.

Huippumerkkien suosituimmat takit

Haluamme tarjota tyylitietoisille naisille vain laadukkaimmat ja parhaat pohjoismaiset ja kansainväliset merkit. Verkkokaupan ja myymälöidemme valikoimista löydät naisten kevättakit, syystakit ja talvitakit mm. seuraavilta merkeiltä:

  • Canada Goose
  • Samsoe&Samsoe
  • Ted Baker
  • Superdry
  • Makia

Tutustu valikoimaamme tarkemmin ja löydä itsellesi sopivin takki keväseen, syksyyn ja talveen!

Mitä paremmin takistasi huolehdit, sitä pidempi-ikäinen siitä tulee.

Mitä paremmin takistasi huolehdit, sitä pidempi-ikäinen siitä tulee. Seuraa takkien hoito-ohjeita ja kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme.

Villakangas- ja untuvatakit on helppo huoltaa tuulettamalla ne kerran kuussa pakkasilmassa. Tuuletus saa hengittävien luonnonmateriaalien kuidut oikenemaan ja puhdistumaan. Villaa voi lisäksi harjata vaateharjalla. Villakangastakkiin syntyneet nypyt saa puolestaan pois kashmir-kammalla. Talvitakkeja pitäisi aina säilyttää kunnollisissa henkareissa, sillä ne auttavat takkeja ylläpitämään muotonsa.

Untuvatakkien pesu kannattaa, sillä puhdas untuva eristää likaista paremmin, ja on näin ollen lämpimämpi. Jos peset untuvatakkisi kotona, on pesussa tärkeintä on huolellinen kuivatus, jotta untuva ei jää littanaksi. Pöyhi untuvaa kuivauksen aikana, jotta se kuivuu tasaisemmin eikä paakkuunnu. 

Naisten takkien monipuolisesta valikoimasta tuoretta tyyliä kauteen kuin kauteen

Käytännöllisyys ja trendien mukainen tyyli yhdistyvät naisten takkien valikoimassamme, josta löydät varmuudella itsellesi sopivan vaihtoehdon lukuisten eri mallien ja materiaalien joukosta kaikkiin vuodenaikoihin.

Naisten takkien ostaminen netistä on helppoa ja se onnistuu mukavasti vaikka omasta olohuoneesta. Ole valmis menemään ulos säähän kuin säähän ja tilaa takkisi suoraan kotiisi jo tänään!

Tuoteryhmät
Järjestys
Hinta
Merkit
Avainsanat
Koot
Värit
Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.