Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotemerkit ja -ryhmät  

Tervetuloa MODA-ketjun kanta-asiakkaaksi!

MODA-ketjun kanta-asiakkaaksi liittyminen kannattaa. Keskittämällä ostoksesi MODA ja Jim&Jill -myymälöihin, saat monia etuja ja säästät selvää rahaa. Ostohyvityksesi voi olla jopa 15%.

Liittyminen on helppoa!

Täytät vain MODA-korttihakemuksen MODA Aukia -myymälässä ja liityt näin valitsemasi myymälän kanta-asiakkaaksi. Saat heti käyttöösi väliaikaisen MODA-kortin. Voit siis aloittaa ostohyvityksen keräämisen välittömästi liityttyäsi.

Kortissa on henkilökohtainen asiakasnumerosi, jolle ostoksesi automaattisesti rekisteröityvät ostohyvitystä varten. Varsinainen MODA-kortti omalla nimelläsi (pääkortti) postitetaan Sinulle noin kuukauden kuluttua hakemuksen jättämisestä. Pääkortissa on oman MODA-myymäläsi logo. MODA Aukia -myymälöissä kanta-asiakkaaksi liittyminen on ilmaista.

Rinnakkaiskortti

MODA-kortti on henkilökohtainen, mutta halutessasi perheenjäsenet voivat saada rinnakkaiskortit. Voit valita joko MODA- tai Jim & Jill -rinnakkaiskortin. Myös rinnakkaiskorteilla kartutetaan ostohyvitystä. Rinnakkaiskortin haltijat voivat asua pääkortin haltijan kanssa eri osoitteissa

 

 

Hyvitysten käyttäminen

Edellisen puoilivuotiskauden aikana kertyneet hyvitykset ovat käytettävissä kaikissa Moda- ja Jim&Jill - myymälöissä sekä Tampereen Stocker & Scandinavian design -myymälässä. Moda-korttia oston yhteydessä käytettäessä kassa ehdottaa automaattisesti käyttämättömien hyvitysten hyödyntämistä. Lisätietoja Moda-ketjun kanta-asiakasohjelmasta ja hyvitystaulukosta saat Moda -ketjun sivuilta

Valitettavasti Aukia.fi -nettikaupan ostoksista ei teknisistä syistä johtuen voi vielä kerätä tai nettiostoksissa käyttää Moda-ostohyvityksiä.