Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotemerkit ja -ryhmät  

Takit

Parhaat takit miehelle netistä

Suomalainen Aukia.fi -verkkokauppa ja Aukia-myymälät tarjoavat laajat valikoimat miesten takkeja suosituimmilta vaatemerkeiltä. Vuodenajasta ja sesongista riippumatta löydät takuulla itsellesi sopivan vaihtoehdon säähän kuin säähän. Tarjoamme suosituimmat mallistot laadukkaimmilta kansainvälisiltä ja pohjoismaisilta merkeiltä. Verkkokaupastamme ja myymälöistämme löydätte mm. seuraavien huippumerkkien takkeja:

• Canada Goose
• Makia Clothing

• Tommy Hilfiger
• Superdry
• Gant
• Selected Homme
• Peak Performance


 

Miesten takit vuodenaikaan kuin vuodenaikaan

Valikoimastamme löydät miesten talvitakit, syystakit ja kevättakit tarpeesi mukaisesti. Eri kausien takit kannattaakin valikoida huolellisesti. Kevään ja syksyn viimoissa tuulenpitävyys voi korostua tärkeimmäksi tekijäksi, mutta näinä vuodenaikoina pärjää jo kevyemmälläkin takilla. Laadukas talvitakki kestää käyttöä ja aikaa samalla varmistaen, että kylmissäkin olosuhteissa olet pukeutunut tyylikkäästi. Suomen talvi voi olla olosuhteiltaan hyvinkin vaihteleva etenkin tänä päivänä ja talvitakkia valitessa voi olla kannattavaa kiinnittää huomiota lämmittävyyden lisäksi myös kosteuden kestämiseen.

Miesten takeissa vanhat klassikot, kuten villakangastakit, parkatakit ja kevyttoppatakit pitävät vankasti kiinni suosiostaan, mutta laajasta valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon, joka pitää sinut lämpimänä vuodenajasta riippumatta.

Mitä paremmin takistasi huolehdit, sitä pidempi-ikäinen siitä tulee.

Mitä paremmin takistasi huolehdit, sitä pidempi-ikäinen siitä tulee. Seuraa takkien hoito-ohjeita ja kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme.

Villakangas- ja untuvatakit on helppo huoltaa tuulettamalla ne kerran kuussa pakkasilmassa. Tuuletus saa hengittävien luonnonmateriaalien kuidut oikenemaan ja puhdistumaan. Villaa voi lisäksi harjata vaateharjalla. Villakangastakkiin syntyneet nypyt saa puolestaan pois kashmir-kammalla. Talvitakkeja pitäisi aina säilyttää kunnollisissa henkareissa, sillä ne auttavat takkeja ylläpitämään muotonsa.

Untuvatakkien pesu kannattaa, sillä puhdas untuva eristää likaista paremmin, ja on näin ollen lämpimämpi. Jos peset untuvatakkisi kotona, on pesussa tärkeintä on huolellinen kuivatus, jotta untuva ei jää littanaksi. Pöyhi untuvaa kuivauksen aikana, jotta se kuivuu tasaisemmin eikä paakkuunnu. 

Tuoteryhmät
Järjestys
Hinta
Merkit
Avainsanat
Koot
Värit
Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.