Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotemerkit ja -ryhmät  

Neuleet ja neuletakit

Miesten neuleet ja neuletakit nettikaupasta

Miesten neuleet voit tilata itsellesi AUKIA.fi verkkokaupasta. Meiltä löytyvät upeat puuvilla-, merinovilla-, pellava- ja akryylineuleet sekä suositut miesten neuletakit, joilla pidät itsesi lämpimänä jopa viileämmillä keleillä. Tyylikkäät miesten neuleet ovat harvinaisen monikäyttöinen vaatekappale, joilla erotut hyvällä tavalla joukosta. Talvikeleillä ne toimivat hyvin paksumman takin alla, kun taas keväällä tai syksyllä se on mainio vaihtoehto esimerkiksi työpaikalle kuin myös vapaa-ajan käyttöön sellaisenaan. Neuleilla voit luoda sekä rennon että muodollisen asukokonaisuuden yhdistelemällä niitä muiden vaatteiden kanssa.

Monipuoliset miesten neuleiden mallit

Miesten neuleiden valikoimastamme löydätte lukuisat suositut mallit, kuten:

  • Neulepaidat
  • Neuletakit
  • Neuleliivit
  • Slipoverit

Miesten neuleita on saatavilla lukuisilta huippumerkeiltä ja monipuolisista värivaihtoehdoista voit valita parhaiten omaan tyyliisi sopivat. Merkkivalikoima kattaa nykyisellään yli 10 suosituinta valmistajaa, joihin lukeutuvat mukaan Peak Performance, Fred Perry, Selected, Tommy Hilfiger, Makia, Superdry ja tietysti tyylikkäät Gant-neuleet.

Miesten neuletakki on muotitietoisen valinta

Miesten neuletakki on sympaattinen, mukava ja helppo vaatekappale, jotka eivät ole enää ainoastaan iäkkäämpien herrasmiesten etuoikeus. Nämä ryminällä takaisin muotiin tulleet miesten neuletakit jättävät positiivisen vaikutuksen niin töissä kuin myös vapaa-ajalla.

Neuletakki sopii moneen eri tyyliin

Neuletakin paras ominaisuus on kuitenkin se, että se sopii loistavasti lähes mihin vaateyhdistelmään tahansa. Käytitpä sitten alla kauluspaitaa tai perinteistä t-paitaa, niin miesten neuletakki sopii usein mainiosta niiden päälle. Tyyliä voidaan myös vaihdella helposti sen mukaan, jätätkö esimerkiksi osan neuletakin napeista auki tai pidätkö alla olevaa paitaa housuissa. Lisäksi miesten neuletakit voidaan yhdistää helposti erimallisiin ja värisiin housuvaihtoehtoihin, joten sinun ei tarvitse olla pukeutumisen ammattilainen ollaksesi aidosti trendikäs.

Löydä valikoimasta omaan makuusi sopivat miesten neuleet tai neuletakit ja tilaa nyt!

Tuoteryhmät
Järjestys
Hinta
Merkit
Avainsanat
Koot
Värit
Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.