Mobiiliversio Tarkastele omia tilauksia

Miesten laukkujen nettikauppa

Miesten nahkalaukut, treenikassit, vyöt ja lompakot hyvistä merkkilaukkujen ja -asusteiden valikoimista Aukia.fi verkkokaupasta ja Aukia-myymälöistä.

Onko haussa sporttinen kassi esimerkiksi treenikassiksi, viikonloppukassiksi tai päivittäiseksi laukuksi opiskelutarvikkeille? Vai ylellinen nahkainen laukku työkäyttöön kannettavalle. Etsitkö lompsaa kauppakäyttöön vai lompakkoa kansainvälisen liikematkalijan dokumenttien säilytykseen. Kaikkia näitä sekä kaikkea näiden väliltä löydät Aukian naisten laukku- ja asustevalikoimista.

Tyylikäs mies tarvitsee monenlaisia laukkuja. Tietokone tai tabletti kulkee ketevästi olkalaukussa tai repussa. Viikonlopun matkatavarat tai treenikamppeet kulkevat kätevimmin vähän isommassa kassissa. Todellisen tyyliniekan merkki on se että laukut, vyöt, kengät ja lompakot sopivat väriltään ja materiaaliltaan saumattomasti yhteen. Jos käytät tavaroittesi kuljettamiseen mielummin jotakin muuta kuin muovikassia niin kannattaa tarkistaa nettikaupamme valikoima.

Osta laukku Aukialta. Verkkokauppamme toimittaa ostokset nopeasti ilman postikuluja minne päin Suomea tahansa.

Laukku- ja lompakkomerkkejämme ovat mm. Herschel, Fjäälräven, Tommy Hilfiger, Gant, J.Lindeberg, Makia, Björn Borg, Superdry, Peak Performance, Selected Homme sekä Fred Perry.

Muodin verkkokauppa Miehet Laukut, vyöt ja asusteet  Canada Goose takit nettikauppa  

PÄÄHINEET Canada Goose CANADA GOOSE PIPOMERINOWOOL-WATCH-C
MERINOWOOL-WATCH-C LISÄKUVA
MERINOWOOL-WATCH-C LISÄKUVA

CANADA GOOSE PIPO

MERINOWOOL-WATCH-C

100% merinovillasta valmistettu takuulla lämmin Canada Goose pipo saa ajatukset palaamaan arktisten ja antarktisten naparetkeilijöiden aikaan. Yksi koko sopii kaikille.

Huom! Kuvasta poiketen kangasmerkki on pipon taitetussa reunassa.

Saatavuus

Webstore
Aukia Tampere Koskikeskus  
Aukia Vaasa Rewell Center  
Aukia Kokkola Chydenia  
Aukia Seinäjoki Epstori  
Aukia Helsinki Kamppi (Men's Fashion)  

Toimitusaika: Saatavilla. Postitus 1-2 arkipäivässä

75,00
Katso kokotaulukko

Katso lisää tuotteita merkiltä: Canada Goose


Huippulaadukkaat Kanadassa käsityönä valmistetut Canada Goose takit ja asusteet. AUKIA.fi on virallinen Canada Goose jälleenmyyjä Suomessa. Osta aidot Cadada Goosen parkatakit, talvitakit, untuvatakit ja kevytuntuvatakit Aukia.fi nettikaupasta tai Aukia-myymälöistä. Canada Goose takki nopeasti netistä.