Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotemerkit ja -ryhmät  

Laukut, vyöt ja asusteet

Miesten laukkujen nettikauppa

Miesten nahkalaukut, treenikassit, vyöt ja lompakot hyvistä merkkilaukkujen ja -asusteiden valikoimista Aukia.fi verkkokaupasta ja Aukia-myymälöistä.

Onko haussa sporttinen kassi esimerkiksi treenikassiksi, viikonloppukassiksi tai päivittäiseksi laukuksi opiskelutarvikkeille? Vai ylellinen nahkainen laukku työkäyttöön kannettavalle. Etsitkö lompsaa kauppakäyttöön vai lompakkoa kansainvälisen liikematkalijan dokumenttien säilytykseen. Kaikkia näitä sekä kaikkea näiden väliltä löydät Aukian miesten laukku- ja asustevalikoimista.

Tyylikäs mies tarvitsee monenlaisia laukkuja. Tietokone tai tabletti kulkee ketevästi olkalaukussa tai repussa. Viikonlopun matkatavarat tai treenikamppeet kulkevat kätevimmin vähän isommassa kassissa. Todellisen tyyliniekan merkki on se että laukut, vyöt, kengät ja lompakot sopivat väriltään ja materiaaliltaan saumattomasti yhteen. Jos käytät tavaroittesi kuljettamiseen mielummin jotakin muuta kuin muovikassia niin kannattaa tarkistaa nettikaupamme valikoima.

Osta laukku Aukialta. Verkkokauppamme toimittaa ostokset nopeasti ilman postikuluja minne päin Suomea tahansa.

Laukku- ja lompakkomerkkejämme ovat mm. , Tommy Hilfiger, Gant, Makia, Superdry, Peak Performance, Selected Homme sekä Fred Perry.

 

 

 

Tuoteryhmät
Järjestys
Hinta
Merkit
Avainsanat
Koot
Värit
Ladataan...

Ei tuotteita tässä ryhmässä.