Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotemerkit ja -ryhmät  

Lahjaideat naiselle Aukian verkkokaupasta

Suosituimmat lahjaideat naiselle - tilaa pehmeät paketit kätevästi netistä

Lahjaideaa naiselle miettiessä saattaa usein huomata olevansa monen vaihtoehdon välissä. Mietintää aiheuttaa myös se, sopiiko valittu lahja juuri vastaanottajan makuun ja tyyliin, ja mitä hän saattaa oikeastaan tarvita.

Kokosimme tälle sivulle ajatuksia ja lahjaideoita naisille, perustuen tuotteidemme kysyntään suosittujen juhlapyhien ympärillä ja liikkeissä kuulemiimme kyselyihin. Tarkoituksena on antaa lisää ideoita tai auttaa valintatilanteessa, mikäli mielekkäitä ideoita löytyy jo useampi.

Miettiessäsi sopivaa lahjaa naiselle on luonnollisesti otettava huomioon, millaisia vaatteita tai kuoseja lahjan vastaanottaja suosii. Hillityn tyylikkäästi pukeutuvalle naiselle kirkuvan pinkki paljettipaita ei välttämättä ole se toimivin mahdollinen lahja, mutta sen sijaan lämmittävä neuletakki voi olla juuri se puuttuva palanen, joka viimeistelee asukokonaisuuden kuin asukokonaisuuden. Lahjaideaa pohtiessa kannattaa myös miettiä valmiiksi lahjan käyttötarkoitusta; onko toiveissa ollut monikäyttöinen vaatekappale, joka sopii moneen eri asuun vai vaikka muodollisempaan asukokonaisuuteen sopiva asuste?

Vaihtoehtojen määrä on valtava ja voitkin ostaa lahjat naiselle kätevästi netistä Aukia.fi verkkokaupasta ta liikkeistämme Helsingistä, Tampereelta, Seinäjoelta, Vaasasta tai Kokkolasta.

Korut ovat yksi naisten toivotuimmista lahjoista

Korva- ja kaulakorut ovat yksi kestosuosikki hankkiessa lahjaa naiselle. Valikoimastamme löydät erityisesti asustekäyttöön sopivia koruja, joissa hopeoidut ja kullatut variaatiot ovat erityisen suosittuja. Materiaalia ja sävyjä ei aina haluta yhdistellä ristiin, joten kannattaa kiinnittää huomiota siihen, käyttääkö lahjan saaja esimerkiksi vain hopeisia tai kultaisia koruja.

Rannekorut ovat myös erinomaisia lahjoja tilaisuudesta riippumatta, mutta sormusten suhteen kannattaa olla tarkkana mahdollisten väärinymmärrysten välttämiseksi. Ainakin lahjasormus kannattaa antaa molemmilla jaloillaan seisten, mikäli tarkoitusperät eivät liity kihlaamiseen.

Kansainväliset ja pohjoismaiset huippumerkit ovat suosittuja naisille hankittuja lahjoja

Kansainvälisesti ja Pohjoismaissa tunnetut tuotemerkit ovat vuodesta toiseen erityisen toivottuja lahjoja, sillä niiden kysyntä kasvaa aina selvästi lähempänä loppuvuotta. Naisten lahjaksi toivomia tuotemerkkejä ovat mm. BalmuirPeak PerformanceGant, Tommy Hilfiger, Samsoe&Samsoe, Bellroy sekä Makia. Valikoimistamme löydät merkkien tarjoamat tuotteet juhlatopeista aina mukaviin yö- ja oloasuihin asti, joten valinnanvaraa riittää!

Naisten suositut lifestyle-lahjat

Lifestyle-lahjat piristävät kodin ilmettä

Lahjaideaa naiselle miettiessä ajatukset voi kääntää vaatetuksen sijaan myös kodin sisustukseen tai käytännöllisiin, joka päivä käytettäviin tavaroihin. Lifestyle-tuoteosastoltamme löydät esimerkiksi pyyhkeet, kylpytakit ja tyynynpäälliset, jotka sopivat lahjaksi esimerkiksi vanhemmille tai muille perheenjäsenille. Myös esimerkiksi Marshallin laadukkaat kuulokkeet ja kaiuttimet ovat suosittuja lahjoja, jotka sopivat etenkin rockahtavan naisen tyyliin.

Tutustu tarkemmin lifestyle-tuotteidemme valikoimaan ja löydettyäsi sopivan lahjan voit tilata tuotteet kätevästi suoraan netistä!