Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tuotemerkit ja -ryhmät  

Suosituimmat lahjaideat miehelle

Parhaat lahjaideat miehelle - tilaa pehmeät paketit ja miesten lifestyle-lahjat netistä

Joulu tai merkkipäivä lähestyy ja elämäsi miehen tai perheenjäsenen lahja on vielä hakusessa? Olemme koonneet näille sivuille suosituimpia miesten tuotteita antaaksemme lisää ideoita miesten lahjoja varten. Löydät valikoitujen tuotteiden joukosta monen arvostetun tuotemerkin asusteet, alusvaatteet ja muut suositut lahjatavarat.

Miettiessäsi sopivaa lahjaideaa miehelle on huomioitava tietenkin lahjan vastaanottajan tyyli ja henkilökohtainen maku, mutta oikea lahja voi löytyä myös näiden raamien ulkopuolelta. Vain tummaan pukeutuva mies ei välttämättä tule hankkineeksi värikkäämpiä vaatteita itse, mutta lahjaksi saatu vaatekappale voi hyvinkin laajentaa pukeutumisen väriskaalaa. Lahjaideaa pohtiessa kannattaa myös miettiä valmiiksi lahjan käyttötarkoitusta; oletko hankkimassa esimerkiksi asustetta arkikäyttöön tai vaikka juhlavampaan asukokonaisuuteen sopivaa huivia? Tämä auttaa varmasti valintaa eri väri- ja kuviointivaihtoehtojen joukosta valintaa tehdessä.

Voit ostaa lahjat miehelle kätevästi netistä Aukia.fi verkkokaupasta tai Aukia vaatekaupasta Helsingistä, Tampereelta, Seinäjoelta, Vaasasta tai Kokkolasta.

Kansainväliset huippumerkit ovat miesten toivotuimpia lahjoja

Olemme seuranneet tuotteidemme kysyntää etenkin joulun tienoilla ja kuunnelleet asiakkaidemme tiedusteluita lahjojen tai lahjaideoiden perään liikkeissämme. Miesten lahjaksi toivomia tuotemerkkejä ovat mm. Makia, Gant, Tommy Hilfiger, Balmuir, Bellroy, Superdry sekä Peak Performance, joiden kysyntä kasvaa lähes aina lähempänä loppuvuotta. Valikoimistamme löydät merkkien tarjoamat tuotteet aina t-paidoista takkeihin, joten valinnanvaraa riittää!

Valikoimastamme löydät myös muut tunnetut huippumerkit, joten voit olla varma, että pehmeäkin paketti on mieluisa. Tutustu tarjontaamme tarkemmin ja tilaa parhaat lahjat hyvissä ajoin!

Miesten asusteet ovat suosittuja lahjoja

Miesten lahjojen vakiovalinnat asusteet ja alusvaatteet säilyttävät suosionsa

Uuden lompakon tai laukun hankkiminen ei välttämättä ole aina päällimmäisenä miehellä mielessä, puhumattakaan muista asusteista. Laadukas vyö tai nahkahanskat ovat miehelle varmasti mieluinen lahja, eikä tuore ja tyylikäs treenikassikaan ole välttämättä huono idea, mikäli sama laukku on palvellut tässä tarkoituksessa jo pidemmän aikaa. Lämmittävä huivi tai pipo on myös erinomainen lahja miehelle, jonka tyylin ja maun tunnet.

Asusteiden lisäksi alusvaatteet ja oloasut ovat aina suosittu valinta miettiessä lahjaa miehelle. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja useamman kappaleen lahjapakkauksissa sekä yksittäisissä huippumerkkien valmistamissa alusvaatteissa. Löydät samalta sivulta myös muut lahjatavarat, kuten laadukkaat hygieniatuotteet ja kylpytakit. 

Muista miestäsi kotimaisten ja kansainvälisten huippumerkkien paidoilla

Pehmeissä paketeissa paidat ovat erityisen suosittuja miesten lahjoja vuodesta toiseen. Monikäyttöinen t-paita on jokaisen miehen ympärivuotinen vakiovaruste, joten sen paikka lahjapaketissa on ymmärrettävästi luonteva. Tyylikkäät pikeepaidat yksivärisinä tai suosituissa raitakuoseissa ovat myös kysytty lahja, joka pukee mitä tahansa herrasmiestä mainiosti.

Neuleet, hupparit ja colleget ja kauluspaidat ovat myös erinomaisia ideoita miehen lahjaksi. Valikoimastamme löydät varmasti sopivan lahjan tyyliin kuin tyyliin, joten käy vain rohkeasti tutkimaan verkkokauppaamme tarkemmin.